RETOUNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. U kunt eenvoudig via ons retourportaal een retour aanmelden. Voor het retouneren verekenen wij €5,- met het aankoopbedrag.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@shoepirates.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

ZICHTTERMIJN VAN 14 DAGEN 
Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het artikel / de artikelen veertien (14) dagen op zicht. Wanneer u niet tevreden bent over een artikel, kunt u het binnen deze zichttermijn ruilen of retour sturen. Als u een retourlabel heeft ontvangen, dient u het artikel / de artikelen binnen veertien (14) dagen aan ons terug te sturen.

 

EENVOUDIG RUILEN 
Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere maat, dan kunt u dit aangeven in het onlineretourpotaal. De klantenservice van Shoepirates checkt de beschikbaarheid van uw gewenste ruilmaat en reserveert deze vervolgens direct. Na ontvangst van uw retour wordt deze kosteloos naar u verzonden. Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in andere maat. Mocht uw gewenste maat niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij contact met u op om dit te melden en kunnen wij desgewenst uw ruiling omzetten in een retour.

  

RETOUR STUREN 
Indien u een artikel wilt retourneren, dient u de volgende punten aan te houden:

  1. U maakt eenvoudig gebruik van ons onlineretourpotaal.
  2. Bevestig uw retour en print uw retourlabel.
  3. U kunt makkelijk uw retourzending volgen. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
  4. Afhankelijk van uw wens ruilen of crediteren wij het artikel.
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:
  1. De retourzending dient aangemeld te worden in ons onlineretourpotaal.
  2. Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen. Wij ruilen en crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen.
  3. Een onaangemelde retourzending , wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender.